Notícies del club

Maraton vias verdes

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DE LES VIES VERDES

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DE LES VIES VERDES

 

Aquest diumenge 1 de març a les 9 del matí, es donava el tret de sortida a una nova edició de la marató de les vies verdes. La prova que té el seu recorregut per camins rehabilitats d’antics traçats ferroviaris constava de 4 distàncies diferents; 10, 21, 30 i 42 quilòmetres, amb sortida a diferents punts del traçat i arribada a un mateix lloc. Platja d’Aro.

 

Per part de Fondistes Rubí van ser; Nicolás López a la prova de 30 quilòmetres amb un temps de 2’31 i Francisco TIrado a la de 21 quilòmetres i amb un temps de 1’58.

Mitja marato de murcia

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA MARATÓ DE MURCIA

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA MARATÓ DE MURCIA

 

Aquest diumenge 2 de febrer els corredors de Fondistes Rubí; Francisco Tirado i Nicolás López. Van participar a la mitja Marató de Murcia, que aquest any feia la seva 7ª edició.

A les 9’00 del matí es donava el tret de sortida de la prova, que va tenir un recorregut totalment urbà. El temps que van marcar a la arribada va ser: 1’44 Nicolás López i 2’01 Francisco Tirado.

Cursa de polinya

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE POLINYÀ

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE POLINYÀ

 

Aquest dissabte 18 de gener, s’ha celebrat la XXXIII Cursa popular de Polinyà. Cursa de 10 quilòmetres i amb recorregut de muntanya . Entre els corredors assistents hi eren els membres de Fondistes Rubí; Nicolás López que ha fet un temps de 50 minuts Francisco Tirado i Lorenzo Martín que han fet 1 hora cadascú i Pedro Sánchez i José María De La Torre 1’15.

Francisco tirado i pedro sanches a la sant silvestre masnou

FONDISTES RUBÍ A LA SANSI DEL MASNOU

FONDISTES RUBÍ A LA SANSI DEL MASNOU

 

Aquest dijous 26 de desembre, es celebrava al Masnou la quarantena edició de la Sant Silvestre del Masnou. Una cursa de 5 quilòmetres molt ràpida amb sortida i arribada al port del Masnou.

Entre els participants que van prendre la sortida, hi eren els corredors de Fondistes Rubí; Francisco Tirado i Pedro Sánchez que van fer uns temps de 25’43 i 25’49.

 

Aquest mateix 26 de desembre altres membres de Fondistes Rubí, també van ser a la ja tradicional pujada al Puig Madrona. Amb sortida i arribada a la nostra ciutat.

                                                          

Pedro i andreu a la mitja de budapest

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA MARATÓ DE BUDAPEST

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA MARATÓ DE BUDAPEST

                                                                     

Aquest diumenge 8 de setembre, els corredors de Fondistes Rubí; Pedro Sánchez i Andrés Martínez. Van ser a la mitja de Budapest, que aquest any ha fet la seva 34 edició.

 

Amb bon clima per córrer i un recorregut ràpid i bonic, ja que passa per el centre de la ciutat  i pels llocs  més coneguts d’aquesta, creuant varies vegades el Danubi pels seus ponts. Els temps dels nostres representants van ser: 1’39’19 Andrés Martínez i 1’59’45 Pedro Sánchez.

Pedro y lorenzo en 10km zaragoza

FONDISTES RUBÍ A LA 10k ZARAGOZA

FONDISTES RUBÍ A LA 10k ZARAGOZA

 

Aquest diumenge 9 de juny, es celebrava la 14ª edició de la 10K Zaragoza. Cursa de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada des del pavelló príncep Felip, al centre de la ciutat de Saragossa.

 

Per part de Fondistes Rubí, va participar a la prova; Pedro Sánchez que va fer un temps de 54’38.

Fondistes rubi a la cursa solidaria de martorell 1

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA SOLIDÀRIA DE MARTORELL

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA SOLIDÀRIA DE MARTORELL

 

Aquest diumenge 2 de juny a les 8:30, es donava la sortida a la 7ª edició de la cursa solidària de Martorell. Una cursa de 10 quilòmetres de distància amb un recorregut mixt, amb trams d’asfalt i trams de muntanya.

 

Per part de fondistes Rubí, van participar a la prova; Simón Meca 44’18. Nicolás López 50’34. Francisco Tirado 54’46. Pedro Sánchez 57’35 i Iván Pizarro 1’04’40.

 

Francisco tirado y nicolas lopez en nou barris

FONDISTES RUBÍ A LA VIGÍA TRAIL I A LA CURSA DE NOU BARRIS

FONDISTES RUBÍ A LA VIGÍA TRAIL I A LA CURSA DE NOU BARRIS

 

Aquest diumenge 19 de maig a les 8’30 del matí, donava començament a Santa Coloma de Gramanet, la cursa de 21 quilòmetres de la Vigía trail. Cursa que es va fer pràcticament a la seva totalitat per pistes forestals i corriols de la serra de Marina.  El corredor de Fondistes Rubí Simón Meca, va fer un temps de 2’16’26.

 

El mateix diumenge però a les 9’30, es donava el tret de sortida a la cursa de Nou Barris, a la que van participar per part de Fondistes Rubí; Nicolás López i Francisco Tirado, fent un temps de 47’25 i 51’34 respectivament.

 

 

Nicolas lopez 3 a la cursa de muntanya de rubi

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE MUNTANYA DE RUBÍ

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE MUNTANYA DE RUBÍ

 

Aquest diumenge 12 de maig a les 9’30 del matí, es donava el tret de sortida de la dinovena cursa de muntanya de Rubí, cursa organitzada pel centre excursionista de Rubí.

 

Els 11’5 quilometres dels que constava la prova van ser pels camins forestals i corriols de muntanya, amb 350 metres de desnivell positiu acumulat.

 

Per part de Fondistes Rubí, van participar; Sergio Fernández Fernández que va fer un temps de 01:03:36 i Nicolás López Madrid  01:13:56. Cal destacar la tercera posició aconseguida pel Nicolás a la seva categoria

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DE BARCELONA I A LA TRAVESSA RUBÍ MONTSERRAT

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DE BARCELONA I A LA TRAVESSA RUBÍ MONTSERRAT

 

Aquest diumenge 10 de març, a partir de les 8’30 del matí, es donava el tret de sortida de la 42º Marató de Barcelona.

A la línia de sortida es trobava el corredor de Fondistes Rubí Sergio Fernández. Que va fer un temps final de 4’01’30.

 

Per altre banda, aquest mateix diumenge s’ha celebrat la travessa Rubí Montserrat. A la que ha participat el corredor de Fondistes Rubí Simón Meca. Fent el seu recorregut en 4’27.

Sergio a la mitja de granollers

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA DE GRANOLLERS

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA DE GRANOLLERS

 

Aquest diumenge 24 de febrer a partir de les 10’30 del matí, es celebrava la 33ª edició de la mitja marató de Granollers. El corredor de Fondistes Rubí; Sergio Fernández, va participar a la prova fent un temps de 1’37’39.

 

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ VIES VERDES.

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ VIES VERDES.

 

El passat diumenge 17 de febrer, es celebrava una nova edició de la marató Vies verdes. Una cursa popular amb un recorregut pels antics trams ferroviaris, ara rehabilitats en camins. La cursa consta de quatre distàncies diferents. Marató, 30 quilòmetres, mitja marató i 10 quilòmetres. És una cursa lineal, amb diferents punts de sortida, depenent de la distància a córrer, però un mateix punt d’arribada. Platja d’Aro.

 

Fondistes Rubí, van ser presents a 2 de les 4 proves. Francisco Tirado i Pedro Sánchez van fer la mitja marató en un temps de 1’47’46 i 1’57’30 respectivament. Lorenzo Martín va participar a la prova de 10 quilòmetres, fent un temps de 49’38. Marca que li va permetre pujar a la primera posició del podi, a la seva categoria.

Villodres tirado i martin a la cursa dels nassos

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DELS NASSOS

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DELS NASSOS

 

Per acomiadar l’any, Fondistes Rubí van ser a la cursa dels nassos. Cursa popular que com cada 31 de desembre, es fa pels carrers de Barcelona.

 

A les 17’30 es va donar la sortida i els corredors de Fondistes Rubí que participaven van ser; Francisco Villodres amb un temps de 48’58. Francisco Tirado 49’35 i Lorenzo Martín 51’42.

 

Fondistes Rubí aprofita per desitjar un bon any 2019.

Sant vicenc dels horts 3

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA POPULAR DE SANT VICENÇ DELS HORTS

 

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA POPULAR DE SANT VICENÇ DELS HORTS

 

Aquest diumenge 11 de novembre, Fondistes Rubí representats per; Nicolás López, Francisco Tirado i Lorenzo Martín, ha estat a la 10ª cursa popular de Sant Vicenç dels Horts.

 

A les 10 del matí, es donava la sortida d’aquesta cursa de 10 quilòmetres. Fent els corredors de Fondistes Rubí, un temps de; 49’44 Nicolás López 4º a la seva categoria, 51’05 Francisco Tirado i 55’08 Lorenzo Martín, que va arribar en desena posició a la seva categoria.

 

Paco i nico al pont de vilomara

FONDISTES RUBÍ A TERRASSA I PONT DE VILOMARA

FONDISTES RUBÍ A TERRASSA I  PONT DE VILOMARA

 

Aquest diumenge 4 de novembre, els Fondistes Rubí han estat presents, a les curses que s’han celebrat a Terrassa i al Pont de Vilomara i Rocafort.

 

A les 10’30, es donava el tret de sortida, a la cursa popular de les ciutats contra el càncer de pàncrees de Terrassa. Lorenzo Martín, corredor de Fondistes Rubí, va fer els 5 quilòmetres de la prova en un temps de 24’22. Cal destacar, que tot i ser la primera vegada que es celebrava aquesta cursa, la resposta solidaria va ser excel·lent, obligant a tancar les inscripcions, al sobrepassar els 1300 inscrits.

 

A les 11’00 del matí, donava començament la 13ª edició de la cursa atlètica del Pont de Vilomara i Rocafort. Cursa mixta de 10 quilòmetres per asfalt i muntanya, que recorren llocs històrics del poble. Per part de Fondistes Rubí, van prendre la sortida Nicolás López i Francisco Tirado. Els temps dels nostres representants van ser; 47’39 Nicolás López, marca que li va pujar a la segona posició del podi a la seva categoria i 51’18 Francisco Tirado, aconseguint la 24ª posició a la seva categoria corresponent.

 

2 nico al pont de vilomara

 

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DEL MEDITERRANI

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DEL MEDITERRANI

 

Aquest diumenge 28 d’octubre, donava començament la Marató del Mediterrani amb molta pluja i fred.

 

Entre els participants hi eren presents els corredors de Fondistes Rubí; Nicolás Lopez Madrid i Andrés Martínez de Haro, que van participar a la mitja marató.

 

Els temps empleats va ser 1’43’52 per part de Andrés Martínez i 1’44’41 Nicolás López, que amb aquest temps va aconseguir la segona posició a la seva categoria.

FONDISTES RUBÍ AL TRAIL LA MITJA DEL CASTELL

FONDISTES RUBÍ AL TRAIL LA MITJA DEL CASTELL

 

 

Aquest diumenge 21 d’octubre, s’ha celebrat la 5ª edició del trail: La mitja del castell. Amb sortida i arribada a la veïna població de El Papiol.

 

Simón Meca corredor de Fondistes Rubí, va ser a la prova de 25 quilòmetres. Aquesta cursa tenia per itinerari un trencacames pel parc de Collserola amb constants pujades i baixades, passant per llocs emblemàtics com ; la Rierada, la Salut, Puig Madrona, les Escletxes i el castell del Papiol.

 

El temps que va fer Simón Meca al final de la prova, va ser 2’53’35. Aconseguint la 14ª posició de la seva categoria.

Pedro i andres a copenhaguen

FONDISTES RUBÍ A COPENHAGUEN, BARCELONA MATAGALLS I L’AMETLLA DE MEROLA.

FONDISTES RUBÍ A COPENHAGUEN, BARCELONA MATAGALLS I L’AMETLLA DE MEROLA.

 

Aquest cap de setmana els Fondistes Rubí, han estat a diverses curses que es celebraven per diferents llocs de la geografia catalana i fins i tot han fet una cursa internacional, la mitja de Copenhaguen.

 

Diumenge 16 de setembre, donava sortida a les 11 del mati la mitja marató de Copenhaguen. A la capital danesa, a la línia de sortida hi eren presents els Fondistes Rubí: Andrés Martínez i Pedro Sánchez. Els temps realitzats van ser 1’40’52 per part d l’Andrés i 1’57’31 Pedro.

 

El mateix diumenge 16 de setembre, a les 9 del matí, es donava el tret de sortida a la tradicional cursa de la Mercè que aquest any ha fet la seva 40ª edició. Per part de Fondistes Rubí, van participar; Francisco Tirado 50’33. Lorenzo Martín 52’57. Francisco Villodres 53’21 i José Saa 57’33.

 

Dissabte 15 de setembre, es donava la sortida de la mítica Matagalls Montserrat i que aquest any  feia la seva 39 edició, amb diferents canvis al recorregut. Entre ells la distància que ha passat a ser de 87’1 quilòmetres. El temps que va fer el representant de Fondistes Rubí a aquesta prova, va ser de 13’46’29.

 

Diumenge 16 de setembre a les 10’15 del matí. Es donava la sortida de la 30ª edició del cross l’Ametlla de Merola. Nicolás López corredor de Fondistes Rubí, va quedar quart a la seva categoria, completant els 10 quilòmetres en un temps de 49’23.

Paco pedro y lorenzo en la cursa de ripollet

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA POPULAR DE RIPOLLET

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA POPULAR FESTA MAJOR DE RIPOLLET

 

Diumenge 26 d’agost a les 9 del matí, davant el pavelló municipal de Ripollet. Es donava cita la cursa popular de Ripollet, que aquest any arribava a la seva 40ª edició.

 

Fondistes Rubí, representats per; Francisco Villodres, Pedro Sánchez y Lorenzo Martín, van ser a la prova de 10 quilòmetres, fent la cursa des del  tret de sortida, fins a creuar la meta tot junts i aturant el cronòmetre en un temps de 53’55.

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DELS POBLATS IBÈRICS

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DELS POBLATS IBÈRICS

 

Diumenge 15 de juliol a les 8’30 del matí, donava començament la 12ª edició de la cursa dels poblats ibèrics, a la categoria de 16 quilometres.

                              

Per part de Fondistes Rubí, va participar Simón Meca Arenas, que va fer una molt bona cursa, aconseguint la 28ª posició de la general, fent un temps de 01’36’18.