Notícies del club

Nicolas pedro paco cursa de festa major de terrassa

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA RUBÍ SANT MUÇ I A LA CURSA FESTA MAJOR DE TERRASSA.

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA RUBÍ SANT MUÇ I A LA CURSA FESTA MAJOR DE TERRASSA.

 

Dissabte 30 de juny, coincidint amb les festes majors de totes dues ciutats, es van celebrar curses populars tant a Rubí com a Terrassa.

 

A les 10 del matí a l’Escardívol, donava començament la 30ª Cursa de fons a Sant Muç, prova que aquest any canviava tant de data com de recorregut i distància. Per part de Fondistes Rubí van participar; Sergio Fernández que va completar els 5’7 quilòmetres en un temps de 25’33 i Lorenzo Martín 29’22.

 

            A les 19’15 de la tarda, els corredors de Fondistes Rubí; Nicolás López, Francisco Tirado i Pedro Sánchez, prenien la sortida a la 39ª Cursa de festa major de Terrassa. A aquesta cursa de 5 quilòmetres amb sortida a la Rambla d’Egara,  els temps fets van ser: Nicolás López 22’19, aconseguint la 4ª posició a la seva categoria. Francisco Tirado 22’35 i Pedro Sánchez 24’48.

 

Martin fiz nicolas lopez concha abel anton y francisco tirado en abrera

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA D’ABRERA I A SANT ADRIÀ DE BESÒS

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA D’ABRERA I A SANT ADRIÀ DE BESÒS

 

Aquest diumenge 10 de juny, els Fondistes Rubí, van ser a la cursa d’Abrera. Cursa popular que aquet any feia la seva 10ª edició i també, a la 3ª cursa solidària; Correos Express per l’ELA Sant Adrià de Besòs.

 

A  8’30 del matí, es donava el tret de sortida a Abrera. Cal destacar la presència, dels dos grans campions mundials de marató; Martín Fiz i Abel Antón. Martín Fiz, va participar i guanyar la prova de 10 quilòmetres, al temps que Abel Antón va participar a la prova de 5 quilòmetres.

 

Per part de Fondistes Rubí, van participar a la cursa de 10 quilòmetres; Nicolás López i Francisco Tirado, fent tots dos el mateix temps 48’36.

 

D’altre banda Lorenzo Martín, a les 9’30 prenia la sortida a la cursa solidària, que es feia a Sant Adrià de Besòs. El seu temps va ser de 51’26.

Fondistes rubi a la cursa solidaria de martorell

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA SOLIDÀRIA DE MARTORELL “ENTRE TOTS PER LA SALUT MENTAL”

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA SOLIDÀRIA DE MARTORELL “ENTRE TOTS PER LA SALUT MENTAL”

 

Aquest 3 de juny, els FONDISTES RUBÍ han participat, a la cursa solidària de Martorell; “Entre tots per la salut mental”. Cursa que aquest any ha fet la seva 6ª edició.

 

A les 8’30 hores, es donava la sortida a la prova, des de l’hospital Sagrat Cor. Els 10 quilòmetres es van completar, per un circuit circular que combinava un 40% d’asfalt, amb un 60% de muntanya amb alguns desnivells.

 

Cal destacar, el bon paper de FONDISTES RUBÍ, ja que dos membres del club, van aconseguir pujar al podi. Pedro Sánchez va fer segon a la seva categoria i Josefa Romero tercera, també a la seva categoria.

 

Els temps dels FONDISTES RUBÍ participants van ser; Francisco Tirado 51’44. Nicolás López 51’46. Pedro Sánchez 55’01. Iván Pizarro 1’03’46 i Josefa Romero 1’22’03.

 

Pedro segon a la cursa solildaria de martorell

Lorenzo i pedro als 10k zaragoza

FONDISTES RUBÍ AL 10 K ZARAGOZA

FONDISTES RUBÍ AL 10 K ZARAGOZA

 

Aquest diumenge 27 de maig a les 9’30 hores del matí, donava començament la prova esportiva 10K  Zaragoza. Cursa esportiva de 10 quilòmetres, pels diferents carrers de la ciutat de Zaragoza.

 

Entre els 3700 participants, es trobaven a la línia de sortida els corredors de Fondistes Rubí; Lorenzo Martí y Pedro Sánchez que van fer un temps de 50’48 i 53’35 respectivament.

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA EL CORTE INGLÉS

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA EL CORTE INGLÉS

 

Tal com diu la dita;  a l'abril aigües mil. Així es va desenvolupar aquest diumenge 8 d’abril, la 40ª edició de la cursa; El corte inglés.

 

Aquesta cursa, consolidada com una de les curses populars de referència d’arreu del mon. Segueix al top 3 entre les curses de més participació mundial i és la de més participació a Europa. S’ha de destacar que al 1994, va batre el rècord Guinness, amb 109.457 participants.

 

Entre els gairebé 50.000 inscrits d’aquet any, es trobaven a la línia de sortida els corredors de Fondistes Rubí; Aitor Muñiz, Lorenzo Martín, Francisco Villodres, Pedro Sánchez y Ramón Muñiz.

 

Sota una forta pluja, es va donar començament a la prova a les 9 del matí al passeig de Gràcia. Continuant pel carrer Aragó, plaça Espanya i pujar cap a Montjuic. Després de donar una volta a l’estadi olímpic, es va tornar cap a la plaça Catalunya, on es trobava la línia d’arribada.

 

Els temps que van fer els corredors de Fondistes Rubí, per completar aquests  10’766 quilòmetres, van ser:  Aitor Muñiz 53’16. Lorenzo Martín 54’15. Francisco Villodres 54’39. Pedro Sánchez 59’18 y Ramón Muñiz 1’04’44.

 

 

Pedro medio maraton ciudad de murcia

FONDISTES RUBÍ A LA MEDIA MARATÓN CIUDAD DE MURCIA

FONDISTES RUBÍ A LA MEDIA MARATÓN CIUDAD DE MURCIA

 

Aquest 18 de març, els Fondistes Rubí han estat repartits per diferents curses, organitzades per la província i fins i tot amb una sortida estatal.

 

A les 10 del matí, es donava el tret de sortida, a la XXXIX medio maratón ciudad de Murcia. A aquesta prova participava el nostre corredor i president del club Pedro Sánchez, que amb un temps de 1’56’05, ha aconseguit la 19ª posició a la seva categoria.

 

També a les 10 del matí, la 7ª cursa de muntanya de Ullastrell “La Serralavella” es va posar en marxa. Simón Meca, va fer una molt bona cursa, que li va servir per creuar la línia d’arribada en la 32ª posició de la general. El temps empleat pel Simón als 11 quilòmetres, va ser de 57’22.

 

Una mica abans a les 9’30 del matí, havia començat a Badalona, la 7ª Màgic BDN running.  A aquesta cursa hi era a la prova de 10 quilòmetres, Lorenzo Martín que va fer un temps de 48’25.

 

On també va fer acte de presència el club, va ser a la 24ª Cursa popular Vilanova del camí. Aquesta prova de muntanya de 10 quilòmetres, va començar a les 10’30 i Ramón Muñiz va fer un temps de 57’10.

Pedro y alberto 3 cursa solidaria maristes rubi

FONDISTES RUBÍ A LA MARXA SOLIDÀRIA MARISTES RUBÍ I A LA CURSA JOVE DE PINEDA.

FONDISTES RUBÍ A LA MARXA SOLIDÀRIA MARISTES RUBÍ I  A LA CURSA JOVE DE PINEDA.

 

Aquest diumenge 11 de març els corredors de Fondistes Rubí; Pedro Sánchez i Alberto López, han participat a la 3ª edició de la marxa solidària organitzada pel col·legi Maristes Rubí. Aquesta marxa, té com a objectiu recaptar fons per la ONG SED (Solidaritat, educació i desenvolupament). La marxa que no comptava amb cronometratge oficial, va ser de 5 quilòmetres, pels camins del bosc de Can Oriol.

 

D’altra banda, el també corredor de Fondistes Rubí Ramón Muñiz, va participar el mateix diumenge, a la cursa jove de Pineda de Mar. Aquesta cursa va ser de 10 quilòmetres, donant dues voltes a un circuit de 5 quilòmetres al mateix passeig marítim. La cursa va començar a les 10 del matí, sota una forta ventada i el temps marcar a l’arribada pel Ramón va ser de 55’40.

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA BENÈFICA PER A MALALTIES MINORITÀRIES

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA BENÈFICA PER A MALALTIES MINORITÀRIES

 

Aquest diumenge 4 de març, tenia lloc a Badalona la 7ª cursa benèfica per a malalties minoritàries en memòria de Sofía.

 

La cursa de 10 quilòmetres d’asfalt, sobre un circuit totalment pla. Començava a les 10 del matí, al passeig marítim de Badalona i allà era el corredor de Fondistes Rubí Lorenzo Martín, que va fer un temps de 43’57.

 

Volem aprofitar també per donar ànims, al nostre company Nicolás López. Després d’estar inscrit i entrenar dur, per fer la marató de Barcelona que es disputarà el proper 11 de març. No podrà participar per una lesió.  Esperem una bona recuperació i que pugui tornar aviat a gaudir d’aquest esport.

Andres maraton de sevilla

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DE SEVILLA, LA MITJA DE GAVÀ I CORRO CONTRA EL CÀNCER DE SABADELL

FONDISTES RUBÍ A LA MARATÓ DE SEVILLA, LA MITJA DE GAVÀ I CORRO CONTRA EL CÀNCER DE SABADELL

 

Diumenge 25 de febrer a les 8’30, donava començament la 34ª edició de la marató de Sevilla. Entre els 13.000 corredors que hi eren a la línia de sortida, es trobava també el corredor de Fondistes Rubí; Andrés Martínez de Haro, que va completar la prova en 3’24’18. Aconseguint així la marca mínima exigida, per inscriure’s al proper marató de Boston.  

 

Aquest mateix diumenge 25 de febrer, també es va celebrar la 23ª mitja marató de Gavà. A més d’aquesta distància, també havia una prova de 5 quilòmetres i un altre de 10. Dins d’aquesta última, va participar el corredor de Fondistes Rubí; Lorenzo Martín. Que va fer un temps de 49’36.

 

Per terminar la jornada, Aitor Muñiz i Ramón Muñiz, van ser a la cursa; Corro contra el càncer, de Sabadell. Cursa popular benèfica que es celebra cada any des del 2012 i que s’ha convertit en un referent en quant a curses solidàries. A aquesta cursa tots els corredors van amb el pitrall número 1 i no hi ha cronometratge oficial.

 

 

Aitor i ramon a corro contra el cancer sabadell

Francisco tirado a les vies verdes

FONDISTES RUBÍ AL MARATEST, VIES VERDES I VALLÈS DRAC RACE.

FONDISTES RUBÍ AL MARATEST, VIES VERDES I VALLÈS DRAC RACE.

 

Diumenge 18 de febrer, Fondistes Rubí van ser a diferents punts de la geografia catalana, per participar a les diferents curses que allà es celebraven.

 

A les 9 del matí, donava començament el Maratest. Prova, que com el seu nom indica, serveix als corredors com a tirada llarga, per preparar la marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 11 de març. A aquesta prova que aquet any s’ha fet al Prat de Llobregat, va participar a la modalitat K15, Lorenzo Martín que va fer un temps de 1’13'57.

 

També a les 9 del matí, es donava el tret de sortida a la marató de les vies verdes. Prova aquesta que té com escenari la via verd del carrilet. Tenint la sortida a Girona i la arribada a Platja d’Aro. La modalitat de mitja marató, que és a la que va participar Francisco Tirado fent un temps de 1’45’30, tenia la línea de sortida a Llagostera i la arribada a Platja d’Aro igualment.

 

Per últim a les 10’15,  es donava la sortida al trail; l’esquena del drac. Cursa de muntanya de iniciació, que transcorre pels corriols i pistes de l’entorn de Terrassa i que té un recorregut de 10 quilòmetres. Simón Meca va fer un temps de 53’58, aconseguint la 5ª posició a la seva categoria. L’esquena del drac, es una de les categories de la Vallès drac race. Cursa de resistència de muntanya, amb un recorregut de 48 quilòmetres, que transcorre pels corriols i pistes al parc natural de Sant Llorenç del munt i l’Obac. 

Logo fondistes rubi

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

FONDISTES RUBÍ A LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

 

Aquest diumenge 11 de febrer, el club Fondistes Rubí representat pel seu corredor; Lorenzo Martín Martín, ha sigut a la mitja marató de Barcelona.

 

A les 8’45 es donava el tret de sortida de la prova i 59 minuts 44 segons després arribava el primer corredor. El kenià Mule Wasihun, que a més de guanyar la prova, feia el record de la mateixa amb els 59’44 mencionats,  aconseguint així baixar de la hora. La primera dona en arribar va ser la etíop, Daba Tejitu amb 1’08’36.

 

Lorenzo Martín, va fer una bona mitja, marcant a l’arribada un temps de 1’49’23.

 

Cursa de muntanya de castellbisbal

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLBISBAL

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLBISBAL

 

Diumenge 4 de febrer, corredors de Fondistes Rubí van participar a la cursa de muntanya de Castellbisbal. Cursa organitzada pel club Mindundis Team i l’ajuntament de la veïna ciutat, amb dos recorreguts diferents; un de 21,6 quilòmetres i un altre de 11,7. Totes dues per un circuit de trialeres, corriols, pistes i asfalt. Els nostres representants, van ser a la de 11,7 quilòmetres.

 

A la duresa de la cursa s’ha d’afegir la pluja que també va ser present. Tot així, cal destacar el bon temps de Simón Meca, que va aturar el cronòmetre en 1’22’33, arribant a meta a la 26ª posició de la general i 11ª de la seva categoria. Valorar positivament també, la bona actuació de Alberto López que va fer 1’45’35 i  de Pedro Sánchez 1’49’30.

Fondistes rubi a la cursa de sant vicenc mollet

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE SANT VICENÇ I LA MITJA COLOMENCA

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE SANT VICENÇ I LA MITJA COLOMENCA

 

Aquest cap de setmana, les curses on han participat membres del nostre club, han sigut a la cursa de Sant Vicenç de Mollet i a la mitja marató colomenca, a Santa Coloma de Gramanet.

 

Diumenge 28 les 9’30 del matí, donava començament la mitja colomenca on Andrés Martínez de Haro, feia un temps de: 1’32’49.

 

El mateix diumenge a les 10’30, Nicolás López, Francisco Tirado, Francisco Villodres, Iván Pizarro y Lorenzo Martín, prenien la sortida a la cursa de Sant Vicenç de Mollet, a la prova de 10 quilòmetres.

 

Els temps marcats pels nostres atletes, van ser: Nicolás López 45’10. Francisco Villodres 47’36. Lorenzo Martín 47’37. Francisco Tirado 47’59. Iván Pizarro 57’36.

 

Cal destacar les meritòries 4ª posició a la seva categoria de Nicolás López i la 8ª de Lorenzo Martín.

Pedro sanchez a la mitja marato de santa pola

FONDISTES RUBÍ A POLINYÀ, SANT ANTONI I SANTA POLA

FONDISTES RUBÍ A POLINYÀ, SANT ANTONI I SANTA POLA

 

Aquest cap de setmana, l’activitat dels Fondistes Rubí, començava dissabte a les 11’30 del matí. Hora, en que es donava el tret de sortida a la XXXI Cursa popular de Polinyà. Cursa de caràcter solidari amb 10 quilòmetres de certa duresa  pels camins del voltant del poble. A aquesta cursa va participar en Ramón Muñiz, que va fer un temps de 55’31.

 

Diumenge a les 9’30, començaria la 40ª edició de la Cursa atlètica Moritz Sant Antoni. Una de les curses atlètiques més conegudes i populars, que es disputa amb motiu de la festa major del barri de Sant Antoni a Barcelona. Aquest any també ha acollit el campionat de Catalunya de 10 Km. Lorenzo Martín amb un temps de 47’03, va arribar el 27 de la seva categoria.

 

El mateix diumenge a les 10’30, amb una temperatura agradable 21Cº però amb força vent, donava començament la 29ª mitja marató de Santa Pola (Alacant). Pedro Sánchez amb un temps de 1’58’06 va arribar a meta a la 9ª posició de la seva categoria.

Sant miquel xperience 13

NICOLÁS LÓPEZ PUJA AL PODI A LA SANT MIQUEL XPERIENCE

NICOLÁS LÓPEZ PUJA AL PODI A LA SANT MIQUEL XPERIENCE

 

Diumenge 14 de gener, es celebrava la 6ª edició de la cursa Sant Miquel Xperience a Sant Feliu de Codines. Una cursa d’asfalt al bell mig de la natura. L’objectiu d’aquesta cursa, és unir l’esport amb l’entorn privilegiat dels Cingles de Bertí i entra a l’espai natural de Sant Miquel del Fai.

 

De les tres curses programades, els corredors de Fondistes Rubí; Nicolás López i Francisco Tirado, van participar a la de 14 quilòmetres. Prova que començava a les 11’00 del matí. 

 

A la duresa de la cursa pel seu desnivell, s’ha d’afegir el matí de fred i vent que va fer. Nicolás López, va aconseguir arribar a línia de meta amb un temps de 1’08’00 marca que li va servir per pujar al més alt del podi, quedant primer a la seva categoria. Francisco Tirado amb una marca de 1’10’40, va quedar a la vintena posició de la seva categoria.

 

D’altra banda, el també corredor de Fondistes Rubí, Lorenzo Martín. Va participar el mateix diumenge a les 10’00 del matí, a la 35ª mitja marató de Sitges. Prova que puntua per la challenge mitges maratons. Fent un temps final 1’50’40.

 

Sant miquel xperience 10

 

 

 

 

FONDISTES RUBÍ A LA 4ª CURSA SOLIDÀRIA DE REIS

FONDISTES RUBÍ A LA 4ª CURSA SOLIDÀRIA DE REIS

 

El passat diumenge 7 de gener, es va celebrar a Cornellà la quarta cursa solidària de Reis.

 

A aquesta cursa, s’acapten fons per les causes minoritàries, a través de Corredolidaris. Fons, que es lliuren a Sant Joan de Deu.

 

A les 10 del matí i sota una forta pluja es donava la sortida a la cursa de 5 quilòmetres i a la que participava El corredor de Fondistes Rubí, Lorenzo Martín, fent un temps de 22’10.

Sant silvestre barcelonesa

FONDISTES RUBÍ TANQUEN L’ANY A SANT SILVESTRES

FONDISTES RUBÍ TANQUEN L’ANY A SANT SILVESTRES

                                              

L’últim dia del any, hi han molts municipis, que fan la seva cursa de cap d’any o Sant Silvestre. Nom rebut del santoral, per la onomàstica que es celebra aquest 31 de desembre.

 

Aquest any Fondistes Rubí, han participat a la Sant Silvestre Barcelonesa Sant Cugat , prova de 10 quilòmetres que feia la seva 19 edició. I a la cursa dels nassos, de la ciutat de Barcelona. També de 10 quilòmetres i que a la passada edició va obtindre el guardó de millor Sant Silvestre 2016, per davant fins i tot de la mítica Sant Silvestre Vallecana.

 

 

Nicolás López amb un temps de 47’25, juntament amb Francisco Tirado també amb 47’25, Ramón Muñiz 51’33 i Iván Pizarro 1’03’59. Van ser a la prova de Sant Cugat. Lorenzo Martín amb un temps de 50’20, va fer la cursa dels nassos.

Sant silvestre del masnou

FONDISTES RUBÍ A LA SANT SILVESTRE DEL MASNOU

FONDISTES RUBÍ A LA SANT SILVESTRE DEL MASNOU

 

El passat 26 de desembre, un bon número de corredors dels Fondistes Rubí és van donar cita per córrer la ja mítica Sant Silvestre del Masnou, que aquest any celebrava la seva trenta-vuitena edició.

 

El tret de sortida es donava per la cursa femenina a les 9’45. Cal destacar que a aquesta prova, feia el seu debut Maite Munuera i que va completar els 5 quilòmetres de distància, pel port del Masnou i el seu passeig marítim,en un temps de 31’38.

 

A les 10’30, començava la cursa pels homes, prova d’igual distància i pel mateix circuit. Els temps dels nostres corredors van ser: Andrés Martínez 20’26, Aitor Muñiz 21’31, Nicolás López 21’41, Paco Tirado 22’18, Ramón Muñiz 24’11, Alberto López 24’13, Pedro Sánchez 24’34, Julen Muñiz 24’41.

 

Fondistes Rubí, volem aprofitar per desitjar una bona sortida d’any i un feliç  2018  a tothom.

 

Sant silvestre del masnou

Bones festes

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE MUNTANYA CIUTAT DE TERRASSA

Simon cursa muntanya terrassaEl 17 de desembre passat a les 9 del matí, Fondistes Rubí representats pel seu corredor Simón Meca Arenas, participaven a la cursa de muntanya ciutat de Terrassa, organitzada pel club natació Terrassa.

 

Meca, va realitzar una molt bona cursa, fent els 10 Km en un temps de 53’43, marca que el va situar a la 54 posició de la general.

 

D’altra banda Fondistes Rubí vol aprofitar per felicitar les festes i desitjar el millor. Recordant que el millor adorn pel Nadal pot ser un somriure i un gran regal donar amor als quals ens envolten.

 

BON NADAL A TOTHOM!