Notícies del club

Viladecans renault street

FONDISTES RUBÍ A LA RENAULT STREET RUN

FONDISTES RUBÍ A LA RENAULT STREET RUN

 

Aquest diumenge 3 de desembre, Fondistes Rubí participava a la Renault street Run. Setena prova del circuit de curses estatal que arribava a la localitat catalana de Viladecans, després del seu pas per diferents comunitats autònomes.

 

A les 10 del matí amb bastant de fred i vent, començava la cursa en un circuit pla de 5 quilòmetres rodejant el parc de la Marina. Aquesta cursa també constituïa el campionat de Catalunya de 5 quilòmetres.

 

Els temps dels nostres representants van ser els següents:

 

Iván Pizarro 28’04

Lorenzo Martín 21’37

Nicolás López  21’11

Francisco Tirado 22’13

Fondistes rubi

FONDISTES RUBÍ A LES MILLES NOCTURNES DE CERDANYOLA I ALS 10 DE LES FRANQUESES

FONDISTES RUBÍ A LES MILLES NOCTURNES DE CERDANYOLA I ALS 10 DE LES FRANQUESES

 

Aquest cap de setmana, l’activitat  dels Fondistes Rubí, va començar dissabte a les 8 del matí al bosc de Ca n’ Oriol en un entrenament conjunt d’equip pels camins dels voltants.

 

El mateix dissabte, Nicolàs López, va ser a les milles nocturnes de Cerdanyola, que aquest any celebrava la seva 31 edició. Va participar a la prova de 10K i va fer un temps de 46’11 que li va servir per quedar a la quarta posició de la seva categoria.

 

D’altra banda Lorenzo Martín, va ser diumenge als 10 de les Franqueses, cursa solidaria que organitza el club d’atletisme “A 4 EL KM” i que pretén ajudar a la recerca i a la lluita contra el càncer de ronyo. El temps empleat pel nostre representant, va ser de 49’08.

Sant muc

FONDISTES RUBÍ A LA BEHOBIA - DONOSTIA I A LA CURSA DE SANT MUÇ

FONDISTES RUBÍ A LA BEHOBIA I A LA CURSA DE SANT MUÇ

 

Aquest diumenge Fondistes Rubí han sigut presents a dues curses diferents.

 

 D’una banda Pedro Sánchez i Alberto López, van marxar cap a Euskadi per participar a la popular  cursa Behobia - Donostia, que aquest any feia la seva 43 edició,  amb sortida a Behobia i arribada a Donostia. Durant els 20 quilòmetres de la prova, els temps ha acompanyat als corredors, ja que no va ser present la pluja i va fer una temperatura agradable per la pràctica d’aquest esport.

Pedro va fer una marca de 1’49’37 i Alberto 1’51’33. Cal destacar que la prova la va guanyar el també Rubinenç Carles Castillejo, per tercera vegada consecutiva.

 

D’altre banda, Nicolás López (47’03), Lorenzo Martín (48’04), Francisco Tirado (50’30) i Ramón Muñiz (54’35) van participar a la 29 cursa de fons a Sant Muç. Prova amb sortida i arribada a la rambla del ferrocarril de la nostra ciutat, puntuable per la lliga championchip i molt bé organitzada per la Unió atlètica Rubí. 

Pont de vilomara 1

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

Pont de vilomara 2FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

 

La prova elegida per participar el passat diumenge 5 de novembre pels Fondistes Rubí, va ser la cursa atlètica el Pont de Vilomara i Rocafort, que aquest any feia la seva XII edició.

A les 11 del matí, donava començament la sortida amb un recorregut mixt de 10 quilòmetres i amb la participació per part de Fondistes Rubí d’en Paco Tirado amb un temps final de 53’02 i d’en Nicolás López que ha tornat aquesta setmana a pujar al podi, fent una marca de 46’39 que l’ha posicionat en el primer lloc de la seva categoria.

Nico 3 sant vicenc dels horts

FONDISTES RUBÍ PUJA AL PÒDIUM, A LA CURSA DE SANT VICENÇ DELS HORTS

FONDISTES RUBÍ PUJA AL PÒDIUM, A LA CURSA DE SANT VICENÇ DELS HORTS

 

Diumenge 29 d’octubre a les 10 del matí començava la novena cursa popular de 10 kilòmetres, a Sant Vicens dels Horts.

 

Fondistes Rubí hi era a la sortida representat per Nicolás López Madrid.  La cursa amb un recorregut 80 % asfalt, 20% terra i molt d’aire a la vora del riu ha permès malgrat les no gaire bones sensacions degudes als problemes gastrointestinals d’en Nico, fer un temps de 47’44 i aconseguir pujar al pòdium com a tercer classificat en la seva categoria.

 

D’altra banda, Juan Carlos Martínez també va participar el mateix diumenge a una de les curses de muntanya de Sant Llorenç Savall. Concretament a la distància de 11’600 Km fent un temps de 1’05’46, i aconseguint un meritori 28 lloc a la classificació general.

Evento supernova

FONDISTES RUBÍ A LA SUPERNOVA

FONDISTES RUBÍ A LA SUPERNOVA

 

Divendres 29 de setembre al parc d’atraccions del Tibidabo, es celebrava l’esdeveniment Supernova. Organitzat per Adidas runners Barcelona i capitanejat pel rubinenc 4 vegades olímpic, Carles Castillejo.

Des de les 19’00 i fins les 23’00 hores, els 750 participants entre els que es trobaven els Fondistes Rubí; Marcos Villén, Ramón Muñiz i Aitor Muñiz. Van poder gaudir de les diverses proves esportives no competitives, que es van fer dins de les instal·lacions del parc. Entre les que es pot destacar la cursa de 5 Km donant 3 voltes a un circuit molt divertit, entre les diferents atraccions.

Cursa de la merce foto

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE LA MERCÉ

FONDISTES RUBÍ A LA CURSA DE LA MERCÉ

 

Diumenge 17 de setembre a les 9 del matí, es donava el tret de sortida de la ja tradicional cursa de la mercé. Aquesta es la cursa més popular de Barcelona i aquest any ha celebrat la seva 39 edició.

Entre els 12000 participans estaven els atletes del club Fondistes Rubí; Simón Meca que ha fet un temps de 43 minuts, Lorenzo Martín amb 49 i Pedro Sánchez 51.

Destacar també que la a prova es van batre els rècords tant de la categoria masculina com de la femenina. A la masculina va guanyar la cursa amb un temps de 29’24 Mourad El Bannouri i a la femenina amb un temps de 34’12 Lidia Rodriguez.

Mitja budapest foto

FONDISTES RUBÍ, A LA MITJA MARATÓ DE BUDAPEST

FONDISTES RUBÍ, A LA MITJA MARATÓ DE BUDAPEST

 

Diumenge 10 de setembre a les 9’00 del matí, es donava el tret de sortida a la XXXII edició de la mitja marató de Budapest. Aquest any dos membres de Fondistes Rubí hi eren entre els 10.000 inscrits disposats a gaudir d’aquesta cursa.

Amb 26ºCº de temperatura sobre l’asfalt de la capital Hongaresa. El temps i posicions dels nostres corredors van ser:

 

Andrés Martínez amb un temps 1:31:10. Va quedar a la posició 242 de la general i 21 de la seva categoria. Amb aquesta marca, ha aconseguit la mínima per la Marató de New York.

Pedro Sánchez 1:54:36. Posició a la general 2.134 i 8 a la seva categoria