Paco i nico al pont de vilomara

FONDISTES RUBÍ A TERRASSA I PONT DE VILOMARA

FONDISTES RUBÍ A TERRASSA I  PONT DE VILOMARA

 

Aquest diumenge 4 de novembre, els Fondistes Rubí han estat presents, a les curses que s’han celebrat a Terrassa i al Pont de Vilomara i Rocafort.

 

A les 10’30, es donava el tret de sortida, a la cursa popular de les ciutats contra el càncer de pàncrees de Terrassa. Lorenzo Martín, corredor de Fondistes Rubí, va fer els 5 quilòmetres de la prova en un temps de 24’22. Cal destacar, que tot i ser la primera vegada que es celebrava aquesta cursa, la resposta solidaria va ser excel·lent, obligant a tancar les inscripcions, al sobrepassar els 1300 inscrits.

 

A les 11’00 del matí, donava començament la 13ª edició de la cursa atlètica del Pont de Vilomara i Rocafort. Cursa mixta de 10 quilòmetres per asfalt i muntanya, que recorren llocs històrics del poble. Per part de Fondistes Rubí, van prendre la sortida Nicolás López i Francisco Tirado. Els temps dels nostres representants van ser; 47’39 Nicolás López, marca que li va pujar a la segona posició del podi a la seva categoria i 51’18 Francisco Tirado, aconseguint la 24ª posició a la seva categoria corresponent.

 

2 nico al pont de vilomara